Restoran

legat

Savršeno iskustvo u svakom detalju. Svaki detalj u službi užitka.
Otkrijte skriveno blago Beograda i oduševite svoja čula našim jedinstvenim fine dining konceptom.

Degustacija vina Bordo 2011

...

12. Maj, Pozivamo vas na degustaciju tri crvena vina Bordoa iz berbe 2011. koje će pratiti zalogaji iz Legat degustacionog jelovnika. Naš somelier Predrag Gavrilović biće vaš vodič. Vina koja će biti poslužena: Chateau Pichon Baron Longueville 2011 Chateau Pontet Canet 2011 Chateau Haut Condissas 2011 Vreme: 18h Cena: 6500 RSD po osobi Info & rezervacije: +381 62 229 883 +381 63 1903 003

Gastronomsko iskustvo najvišeg nivoa.

...

Naš meni čini ponuda internacionalne, visokokvalitetne kuhinje, od pažljivo birane, sveže ribe prve kategorije i morskih specijaliteta, do ponude najkvalitetnijih stekova. Profesionalno osoblje restorana će vam dati preporuku u skladu sa vašim ličnim afinitetima.

Jedinstveno putovanje kroz svet retkih i pažljivo odabranih vina.

...

Sa kolekcijom od preko 160 različitih etiketa, naša vinska karta vam nudi retka vina, različitih lokaliteta, sorti grožđa kao i različitih stilova vina.


Kombinacija modernog i sofisticiranog dizajna, unikatnih i autentičnih detalja, smeštenih u opuštenom intimnom ambijentu, kreiraju jedinstvenu atmosferu, savršenu za nesvakidašnje i inspirativne momente. Jer fine dining koncept pruža iskustvo za sva čula.

Rezervacija

Novosti & Događaji

Novi luksuzni restoran
Legat 1903

Otkrijte skriveno blago Beograda i doživite jedinstveni koncept fine dining kuhinje. Inspirisana najkvalitetnijim međunarodnim kuhinjama, naša ponuda predstavlja pravo uživanje za sve hedoniste. Uživajte u raznovrsnim specijalitetima francuske, italijanske i mediteranske kuhinje u opuštenoj, prijatnoj, ali i intimnoj atmosferi. Probajte široku ponudu sveže ribe i morskih plodova, ili iskoritite ekskluzivnu priliku da probate svežeg jastoga u Beogradu. Za sve koji vole pravi biftek, pripremljen od najkvalitetnije govedine, nudimo veliki izbor stejkova. U slučaju da ne možete da se odlučite, naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek spremno da vam preporuči jelo po vašem ukusu.

Probajte neka od najkvalitetnijih vina retkih berbi iz čitavog sveta. Pri odabiru vinske karte vodili smo računa da kreiramo bogatu ponudu, različite stilove od različitih sorti grožđa. Krajnji rezultat je jedinstvena vinska karta sa preko 160 različitih etiketa, što našim gostima daje priliku da otkriju nešto novo. Uz preporuku našeg iskusnog somelijera, možete savršeno upariti vino sa hranom.

Smešten u mirnom kraju, blizu centra grada, restoran odiše prijatnom, opuštenom atmosferom, obogaćen luksuznim i inspirativnim detaljima. Prefinjen i elegantan enterijer stvara savršenu atmosferu za kompletan doživljaj raznovrsne kuhinje na najvišem nivou. Pravi raj za sve estete i hedoniste. Bez obzira da li tražite savršeno, intimno okruženje za opušten ručak, elegantnu večeru, sa prijateljima, porodicom ili poslovnim partnerima, sam koncept ovog jedinstvenog restorana je kreiran tako da omogući ekskluzivan doživljaj luksuza i udobnosti. Dođite i sami otkrijte zašto naš restoran nosi epitet skrivenog blaga Beograda.

Novi luksuzni restoran Legat 1903

Restoran Legat 1903 najbolje novo mesto za poslovni ručak ili večeru

Pročitajte ceo članak iz magazina CorD i saznajte zašto je Legat 1903 najbolje novo mesto za poslovni ručak ili večeru.

Pročitajte ceo članak

Restoran Legat 1903 najbolje novo mesto za poslovni ručak ili večeru

Pet odlika koje Legat 1903 čine jedinstvenim restoranom u Beogradu

Pročitajte novi članak o našem ekskluzivnom restoranu fine dining kuhinje i upoznajte se sa svim karakteristikama koje ga čine posebnim u novom članku iz magazina Bizlife.

Pročitajte ceo članak

Pet odlika koje Legat 1903 čine jedinstvenim restoranom u Beogradu